Drift modman #1

Moderator: SD.com team

Drift modman #1

Postby modman » Thu Jul 27, 2006 2:54 am

modman
Redni uporabnik
 
Posts: 33
Joined: Sat Oct 15, 2005 5:47 pm

Postby JohnyR » Thu Jul 27, 2006 7:53 am

A Supra will emerge and take the throne !!!
User avatar
JohnyR
Profesijonalac
 
Posts: 195
Joined: Thu Apr 20, 2006 7:28 am
Location: KK

Re: Drift modman #1

Postby Chieftec » Thu Jul 27, 2006 10:02 am

modman wrote:http://video.google.com/videoplay?docid=-758439205023595769

Pac dolgcas :)


Simon dobr ti gre. Vidm, da ti je res dougcajt :wink: :evil:
User avatar
Chieftec
Gazda
 
Posts: 624
Joined: Sat Jun 17, 2006 7:01 pm
Location: Ljubljana

Postby jannyy » Thu Jul 27, 2006 10:57 am

amm z kom si snemau?
dobri drifti:) :evil:
Image
User avatar
jannyy
BMW fanatik
 
Posts: 725
Joined: Sat Feb 11, 2006 11:33 pm
Location: Koper-

Postby modman » Thu Jul 27, 2006 12:52 pm

Najprej sem posneteh shranil nato pa s Frapsi ... Kvaliteta je bol tak tak ... Pa se na tipkovnico sem fural :D
modman
Redni uporabnik
 
Posts: 33
Joined: Sat Oct 15, 2005 5:47 pm

Postby jannyy » Thu Jul 27, 2006 4:35 pm

aha...
amm...
v kak format si pa pretvoru??
ker uni .avi od frapsa kr veliko zasede...
in z kerim programom si pretvarjau ce si??
Lp,M
Image
User avatar
jannyy
BMW fanatik
 
Posts: 725
Joined: Sat Feb 11, 2006 11:33 pm
Location: Koper-

Postby modman » Thu Jul 27, 2006 5:13 pm

Sem se spomnil ... Snemal sem z Game Cam 1.3 potem sem pa z Virtual Dub spremenil kodek ...
modman
Redni uporabnik
 
Posts: 33
Joined: Sat Oct 15, 2005 5:47 pm

Postby jannyy » Thu Jul 27, 2006 6:04 pm

ma uni virtual dub...
so kje kaka navodila kako spremenit?
ki neznam:S
Image
User avatar
jannyy
BMW fanatik
 
Posts: 725
Joined: Sat Feb 11, 2006 11:33 pm
Location: Koper-

Postby HighRoad » Thu Jul 27, 2006 10:30 pm

kk pa naredis da dela?
mislm ingame k se mi pokaze un zelen okncek pa dol desno kamera pa levo gor pa menu in kk naredim da mi zgine zelen okencek in da mi zacne delat\snemat tista kamerca
Image
User avatar
HighRoad
Drift bitch
 
Posts: 115
Joined: Sat May 13, 2006 8:51 am
Location: Sosedov wc na strbunk 1

Postby modman » Thu Jul 27, 2006 11:05 pm

Gres v profile manegment, potem pa imas tam hot keys, potem pa spremenis Interface v recimo *, potem pa ko si v spilu, pa oknck odpstranis z * + gumb za brisanje crk (backspace). Snemat zacnes, da prtisnes * in R, nehas pa z * in End gumbom > zraven delete tipke. Potem pa ta movie z virtual dubom spremenis tako, da pristisnes CTRL + P, potem si izberes DivX codec ce ga imas, potem gres pod configure, Profiles ter si izberes recimo Portable, lahko si pa tudi sam nastavis nastavitve.
modman
Redni uporabnik
 
Posts: 33
Joined: Sat Oct 15, 2005 5:47 pm

Postby HighRoad » Thu Jul 27, 2006 11:14 pm

zakaj mi steka k zacnem recordat???
Image
User avatar
HighRoad
Drift bitch
 
Posts: 115
Joined: Sat May 13, 2006 8:51 am
Location: Sosedov wc na strbunk 1

Postby modman » Fri Jul 28, 2006 3:58 am

Ti samo poglej, ce je dobro posnelo posnetek ... Aja, ne snemaj takrat ko ti vozis ... ti snemaj posnetek voznje. Shrani se ga tako da ko si odvozil pritisnes 1 potem ti ga pa se zavrti ...
modman
Redni uporabnik
 
Posts: 33
Joined: Sat Oct 15, 2005 5:47 pm

Postby HighRoad » Fri Jul 28, 2006 10:03 am

jest pa kr takrat k vozim
Image
User avatar
HighRoad
Drift bitch
 
Posts: 115
Joined: Sat May 13, 2006 8:51 am
Location: Sosedov wc na strbunk 1


Return to LFS- Multimedija

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron