U subotu, 7. jula, u Kragujevcu drift race

Moderators: timmy, SD.com team

U subotu, 7. jula, u Kragujevcu drift race

Postby fandjo » Mon Jul 02, 2007 9:00 pm

Pozdrav svim drifterima u Sloveniji.
Najpre da se predstavim ..Aleksandar Jokic.Ukoliko neko zeli da dodje i driftuje,on i suvozac mogu da racunaju na placen hotelski smestaj,hranu,cugu,puno dobre zabave i naravno da za njih nema kotizacije.

Tuning Styling Show i u Kragujevcu

U subotu, 7. jula, u Kragujevcu ce prvi put biti odrzan Tuning Styling Show. Program pocinje u 14 casova, na prostoru ispred ambulante fabrike automobila Zastava.

Uz Drift trku, bice priredena i medunarodna izlozba automobila sa modifikovanim izgledom, kojima su potpuno ili delimicno preuredeni karoserija i unutrasnjost, znatno pojacana snaga motora, ugradeno jako ozvucenje ili postavljeno dodatno ukrasno osvetljenje.

Organizator ove manifestacije u Srbiji (kao i prethodnih 14), Auto Tuning Club iz Beograda, ocekuje dolazak velikog broja vozila iz Srbije, Crne Gore, Makedonije,Hrvatske,Madjarske i Bugarske (mozda i Slovenije?) :smt017

Program ce, kao i do sada, biti upotpunjen takmicenjima za izbor automobila s najsnaznijim audio-sistemom, bice proglaseno najlepse opremljeno vozilo, a ziri ce bodovati i celokupan izgled
NO DRIFT NO FUN http://www.tuning.co.yu/
fandjo
Novinec
 
Posts: 10
Joined: Mon Jul 02, 2007 7:26 pm

Postby LMG » Tue Jul 03, 2007 7:40 am

Malo kasno si objavio datum :smt003 Probaj drugi put malo prije objavit pa ce mozda neko doc, ja npr. jos nisam bio u Srbiji, tako da bih bas volio jednom doc. (u subotu vozimo u Austriji)
LMG
K.I.T.T.
 
Posts: 145
Joined: Fri Aug 19, 2005 7:40 pm

Postby hexa » Thu Jul 05, 2007 2:01 pm

Res je mal pozno obvestilo, sploh ker ste tko dalec. :-)
Bi prisel drugace z veseljem.
User avatar
hexa
Profesijonalac
 
Posts: 279
Joined: Thu Sep 15, 2005 9:05 pm


Return to Srečanja

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron